Tesettür Style

24 Ağustos 2011 Çarşamba

Aker Esarp 2011-2012 Sonbahar-Kis Koleksiyonu

Yazin son demlerini yasarken tesettur giyim markalari sonbahar-kis koleksiyonlarini takipcilerinin begenisine sunmaya basladilar. Capcanli renklerin ve her zamanki gibi son derece sik desenlerin onplana ciktigi Aker Esarp 2011-2012 koleksiyonu firmanin facebook sayfasinda paylasildi. Aker her zamanki aker desem ne demek istedigim net bir sekilde anlasilmis olur herhalde :)



























8 yorum:

  1. Aker eşarp modelleri çok güzel güzel olmasınıda tanıtımını yaptığı bayan modellerin eşarpları öyle bir örtüş şekilleri varki normal hayatta hiç görmeyeceğiniz tarz sanki saçını göstermeye özendirircesine eşarbı asıl amacından çıkarırcasına

    YanıtlaSil
  2. :) sanirim cok ofkelenmissiniz. ben de bu anlamda akeri elestirilenler grubundayim. zira esarbin gayesi hepimizin malumu hicbirimiz belimize baglamak niyetiyle esarp almiyoruz degil mi :)

    YanıtlaSil
  3. aynen bende sıze katılıyorum bı zahmette dıkkate alsalar keske kadınların ortme seklınden esarbı begenemıyosun...

    YanıtlaSil
  4. evet, esarbin nasil duracagini anlamak cok guclesiyor...

    YanıtlaSil
  5. ona bakarsanız bu eşarplarda uygun değil dikkat çekmeyen renk ve model takmak gerekiyor..

    YanıtlaSil
  6. esarplar cok qüsel aslında ama takan bayanlar esarptan ziyade kendı güzellıklerını ortaya koymuslar esarbın modellerı anlasılmıo bıle ..

    YanıtlaSil
  7. evet renkler ve desenler felaket..bu ne ya..azcık kibar eşarplar üretin ya.kime hitap ediyor bunlar kim alıyor merak ediyorum.sırf marka için alanlar var tabi..

    YanıtlaSil
  8. aker esarplarına bayılıyorum çok ağır çok kaliteli duruyo

    YanıtlaSil